Zaposlitvena priložnost v podjetju CRMT d. o. o.

Kategorija novice: 
Karierni center

CRMT d. o. o. je vodilna svetovalna hiša, specializirana za uvajanje sistemov za upravljanje poslovanja in planiranje (CPM), poslovne inteligence (BI), podatkovnih skladišč (DW), integracije podatkov (DI) in upravljanja matičnih podatkov (MDM) ter izobraževanja.

Za dolgoročno strokovno študentsko delo z možnostjo kasnejše zaposlitve iščejo 2 študenta za pomoč pri uvajanju programske rešitve Tagetik za pripravo ETL postopkov in izdelavo validacij (SQL in VBA), testiranje rešitve in prilagajanje, komunikacijo z uporabniki (IT in poslovni uporabniki, projektni tim). V nadaljevanju priložnost za delo na projektih v tujini (Lloyds, London, Anglija). Delo obsega najmanj 30 ur tedensko.

Zaželeno je, da si študent/študentka 2. ali 3. letnika študijskih programov Organizacija in management informacijskih sistemov.

Pogoj je dobro poznavanje Excel VBA in SQL programskega jezika, dobro znanje angleščine, komunikacijske veščine in sposobnost hitrega učenja.

Prijave s poudarkom na vašem znanju in morebitnih relevantnih izkušnjah sprejemamo na email zaposlitev@crmt.com do vključno 16.12.2016.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.