Študiraj v Kranju!

Mednarodno akreditirani študijski programi so vsebinsko in kakovostno primerljivi s sorodnimi študiji po svetu. Prispevajo k razvoju organizacijskih znanosti in tudi k razvoju na področju uporabnega znanja o oblikovanju, načrtovanju, vzdrževanju ter vodenju in upravljanju organizacijskih sistemov.

Novice

Obvestila

Mednarodna konferenca v Portorožu o razvoju organizacijskih znanosti

28. 03. 2017
V Portorožu je med 22. 3. in 24. 3. 2017 potekala 37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti, ki jo vsako leto organizira Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru in je v slovenskem prostoru mednaroden dogodek, ki ima najdaljšo tradicijo konferenc Univerze v Mariboru. Mednarodna konferenca je v treh dneh gostila preko 300 udeležencev slovenskega in mednarodnega znanstveno raziskovalnega in strokovnega okolja, ki so s srečanjem na konferenci izmenjali izkušnje, spoznali dobre prakse, predstavili rešitve in izzive in se seznanili z aktualnimi trendi na temo odgovornosti.
Govorilne ure

Govorilne ure, dr. Vida Kampuš Trop

24. 03. 2017
Obvestila

Pričeli smo z mednarodnim tekmovanjem v reševanju študije primera

21. 03. 2017
Na Fakulteti za organizacijske vede UM smo danes v sodelovanju s Fraportovo akademijo pričeli s Tekmovanjem v reševanju študije primera, na katerem je bil tekmovalnim ekipam s strani direktorja Fraportove letalske akademije gospoda Thomasa Uihleina, predstavljen marketinško zasnovan problem, ki se nanaša na celostno raziskavo trga o storitvah izobraževanja s področja kriznega managementa in prenosu znanja na ciljne stranke.
Obvestila

Študijska izmenjava v tujini ERASMUS+

16. 03. 2017
Ste si kdaj želeli živeti v tujini, spoznati tuje kulture, spoznavati nove ljudi in se naučiti tujega jezika? Ste že kdaj pomislili na to, da bi obogatili del svojega študija in imeli boljše možnosti pri iskanju zaposlitve v prihodnosti?
Obvestila

Nagradni natečaj za mlade komunikatorje

13. 03. 2017
Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in podjetje Lidl Slovenija sta v sklopu jubilejne 20. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ) pripravila študentski natečaj »Inkubator PRiložnosti 2017«, ki predstavlja izvrstno karierno priložnost. Vsi sodelujoči v natečaju bodo na letošnjem SKOJ-u brezplačno uživali v družbi najboljših evropskih in slovenskih strokovnjakov, praktikov in akademikov na področju komuniciranja.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije