Študiraj v Kranju!

Mednarodno akreditirani študijski programi so vsebinsko in kakovostno primerljivi s sorodnimi študiji po svetu. Prispevajo k razvoju organizacijskih znanosti in tudi k razvoju na področju uporabnega znanja o oblikovanju, načrtovanju, vzdrževanju ter vodenju in upravljanju organizacijskih sistemov.

30th Bled eConference

30. blejska konferenca o e-poslovanju: Digital Transformation - From Connecting Things to Transforming Our Lives

Novice

Obvestila

Karierni dan na UM FOV

25. 05. 2017
V torek 23. maja 2017 je na Fakulteti za organizacijske vede UM potekal brezplačni dogodek Karierni dan FOV UM, na katerem so na enem mestu povezali delodajalce, študente, dijake, bodoče iskalce zaposlitve in ostalo javnost.
Obvestila

Sistematični zdravniški pregled za študente 1. letnika magistrskega študija

19. 05. 2017
Vabilo in razpored skupin za sistematični zdravniški pregled za študente 1. letnika magistrskega študija
Obvestila

Delavnice v sklopu Podjetniškega dne na ŠC Kranj

18. 05. 2017
Danes je na Šolskem centru Kranj potekal Podjetniški dan. Visokošolski učitelji Katedre za informacijske sisteme Fakultete za organizacijske vede UM so za dijake pripravili štiri zanimive delavnice, ki so jih izvedli na naši fakulteti.
Karierni center

Študentska praksa in študentsko delo: DELO V PROJEKTNI PASARNI podjetja Salviol.d.o.o.

18. 05. 2017
Podjetje Salviol svetovanje d.o.o. iz Ljubljane išče študent-a/-ko za strokovno prakso ali študentsko delo. Delo poteka v Ljubljani na sedežu podjetja.
Karierni center

Študentsko delo: Delo v podjetju DHL Logistika d.o.o.

18. 05. 2017
V podjetju DHL Logistika d.o.o. iščejo študentsko pomoč za obdobje od junija (približno 3 mesece). Ponudbe za sodelovanje posredujete na elektronski naslov: tamara.gerdej@dhl.com, do vključno 19.05.2017.

Dogodki

Karierni dan FOV

23. 05. 2017
09:00
Cilj vsake fakultete je, da študente v času študija opremi z informacijami, ki jim bodo pomagale načrtovati kariero v času študija in čim lažji prehod na trg dela.

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije