Prijava/vpis 2017/2018

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in eno najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja prenovljene in mednarodno akreditirane študijske programe.

Si želite postati manager športnih organizacij?

Na FOV z novim študijskim letom odpiramo vrata vsem, ki jih zanima področje managementa v športu in bi si želeli graditi kariero v športnih organizacijah ter širše. S študijskim programom Management v športu, ki smo ga pripravili v sodelovanju z OKS Slovenija, vam bodo odprte poti do kariere v športnih in drugih organizacijah.

Na FOV po znanje in aktivno do zaposlitve

Na Fakulteti za organizacijske vede vsem študentom tekom študija nudimo karierno in študijsko svetovanje in aktivno pomagamo pri iskanju pravega delodajalca in zaposlitve po meri posameznika.

37. mednarodna konferenca Portorož 2017

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Organizacija in negotovosti v digitalni dobi

37th International Conference on Organizational Science Development - Organization and uncertainty in the digital age

Študiraj v Kranju!

UM FOV v Kranju ponuja kakovostne, mednarodno primerljive študijske programe, ki so prilagojeni potrebam gospodarstva in negospodarstva in omogočajo nadaljnji karierni razvoj in pridobitev kompetenc, ki so danes dobrodošle na trgu.

Novice

Študij

Strokovna ekskurzija v podjetje SIJ Acroni d.o.o.

22. 11. 2017
Študenti študijskih programov Inženiringa poslovnih sistemov UM FOV so se danes skupaj s profesorji Katedre za inženiring poslovnih in produkcijskih sistemov udeležili ekskurzije v delovnem okolju podjetja SIJ Acroni
Obvestila

Delo na projektu "Promocija slovenskih znamk na tujih trgih" v okviru predmeta Poslovna angleščina

21. 11. 2017
Študenti prvega letnika univerzitetnega študijskega programa, smer OM Informacijskih sistemov, Fakultete za organizacijske vede Univerze v Mariboru, Patrik Arh, Lea Čušin Primc in Zala Kozin, so v sklopu predmeta Poslovna angleščina pri projektu »Promocija slovenskih znamk na tujih trgih« po lastni izbiri slovenske blagovne znamke naredili promocijski video za steklenico Flaška.
Obvestila

Sklep o razpisu postopka kandidiranja in imenovanja prodekana za študentska vprašanja UM FOV

17. 11. 2017
Objavljamo sklep o razpisu postopka kandidiranja in imenovanja prodekana za študentska vprašanja UM FOV.
Obvestila

Novembrska šola v reševanju študije primera

17. 11. 2017
Študentski svet Fakultete za organizacijske vede in Karierni center UM FOV organizirata Novembrsko šolo v reševanju študije primera (27. in 28. 11) s tekmovanjem (1.12), ki bo študentom željnega znanja omogočilo sprejeti drugačne izzive, pridobiti nove izkušnje in povezati svoje kreativne ideje pri reševanju konkretnih problemov (študij primera) iz vsakdanjega poslovnega okolja. Najboljše ideje bodo nagrajene.
Obvestila

Slovesna podelitev diplom dodiplomskega in podiplomskega študija ter Dekanove liste

16. 11. 2017
Obveščamo vas, da bo 29. novembra 2017 na Fakulteti za organizacijske vede v predavalnici 111 potekala slovesna podelitev diplom dodiplomskega in podiplomskega študija ter podelitev priznanj Dekanove liste in priznanja za najboljši raziskovalni dosežek.
Obvestila

Zaslužni profesor Univerze v Mariboru Fakultete za organizacijske vede dr. Jože Gričar prejemnik visokega madžarskega odlikovanja Madžarskega zlatega križa za zasluge

14. 11. 2017
Z veseljem in ponosom sporočamo, da je dolgoletni visokošolski učitelj in raziskovalec na Fakulteti za organizacijske vede Univerze v Mariboru, zaslužni profesor dr. Jože Gričar prejemnik najvišjega madžarskega državnega odlikovanja Madžarskega zlatega križa za zasluge.

Dogodki

37. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti

21. 03. 2018
14:00
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že 37. leto organizira mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala od 21. do 23. marca 2018 v Portorožu.

Delavnica Poslovni bonton

21. 11. 2017
10:45
V torek, 21. novembra bomo na FOV gostili ga. Bojano Košnik, mednarodno strokovnjakinjo za bonton ter poslovni in diplomatski protokol, ki bo v okviru aktivnosti Kariernega centra za študente FOV izvedla delavnico na temo Poslovnega bontona.

Delavnica Učinkoviti in inovativni načini iskanja zaposlitve

20. 11. 2017
11:00
V ponedeljek, 20. november 2017 ob 11:00 uri v predavalnici P301 bomo na FOV gostili ga. Majo Novak, ki bo v okviru aktivnosti Kariernega centra za študente in diplomante FOV izvedla delavnico na temo Učinkoviti in inovativni načini iskanja zaposlitve.

Delavnica Iščete priložnosti v tujini? CV & Cover letter in Lebenslauf & Bewerbungschreiben

20. 11. 2017
10:45
V ponedeljek, 20. november 2017 ob 10:45 bomo na FOV gostili sodelavko kariernega centra Univerze v Mariboru gospo Matejo Hanžurej, ki bo v okviru aktivnosti Kariernega centra za študente FOV izvedla delavnico na temo Iščete priložnosti v tujini? CV & Cover letter in Lebenslauf & Bewerbungschreiben.

Črtna koda v praksi

14. 11. 2017
10:45

Prikaži vse

Strateška partnerstva, članstva in akreditacije