Novice

Obvestila

Pričeli smo z mednarodnim tekmovanjem v reševanju študije primera

21. 03. 2017
Na Fakulteti za organizacijske vede UM smo danes v sodelovanju s Fraportovo akademijo pričeli s Tekmovanjem v reševanju študije primera, na katerem je bil tekmovalnim ekipam s strani direktorja Fraportove letalske akademije gospoda Thomasa Uihleina, predstavljen marketinško zasnovan problem, ki se nanaša na celostno raziskavo trga o storitvah izobraževanja s področja kriznega managementa in prenosu znanja na ciljne stranke.
Obvestila

Študijska izmenjava v tujini ERASMUS+

16. 03. 2017
Ste si kdaj želeli živeti v tujini, spoznati tuje kulture, spoznavati nove ljudi in se naučiti tujega jezika? Ste že kdaj pomislili na to, da bi obogatili del svojega študija in imeli boljše možnosti pri iskanju zaposlitve v prihodnosti?
Obvestila

Nagradni natečaj za mlade komunikatorje

13. 03. 2017
Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in podjetje Lidl Slovenija sta v sklopu jubilejne 20. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ) pripravila študentski natečaj »Inkubator PRiložnosti 2017«, ki predstavlja izvrstno karierno priložnost. Vsi sodelujoči v natečaju bodo na letošnjem SKOJ-u brezplačno uživali v družbi najboljših evropskih in slovenskih strokovnjakov, praktikov in akademikov na področju komuniciranja.
Karierni center

Zaposlitvena priložnost v podjetju Autocommerce, d.o.o.

08. 03. 2017
Podjetje Autocommerce, d.o.o. k sodelovanju vabi absolvent -a/-ko programa Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov ali Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov.
Obvestila

36. mednarodna konferenca o razvoju organizacijskih znanosti - Odgovorna organizacija

07. 03. 2017
Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru že 36. leto zapored organizira mednarodno konferenco o razvoju organizacijskih znanosti, ki bo potekala od 22. do 24. marca 2017 v Kongresnem centru Portus, Hotel Slovenija v Portorožu.
Obvestila

Sodelovanje naših raziskovalcev pri mednarodnem projektu MASTIS

24. 02. 2017
Raziskovalci Fakultete za organizacijske vede, Univerza v Mariboru: izr. prof. dr. Uroš Rajkovič, doc. dr. Borut Werber, doc. dr. Mirjana Kljajić Borštnar, izr. prof. dr. Andreja Pucihar in doc. dr. Alenka Baggia sodelujejo v mednarodnem projektu MASTIS - Establishing Modern Master-level Studies in Information Systems, ki ga financira ERASMUS+ program Evropske unije.
Karierni center

Prosto delovno mesto v podjetju Avtenta

23. 02. 2017
Podjetje Avtenta d.o.o. k sodelovanju vabi študenta za delo Informatika.
Karierni center

Prosto delovno mesto v podjetju Iskra Mehanizmi

23. 02. 2017
V podjetju Iskra Mehanizmi, d.o.o. za študente in absolvente OM kadrovskih in izobraževalnih sistemov, razpisujejo prosto delovno mesto za pomoč v kadrovskem oddelku z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.
Obvestila

Ne zamudite izjemnih pogojev za zaključek vašega študija!

21. 02. 2017
Vse študentke in študente, ki niste uspeli zaključiti nebolonjskega dodiplomskega študijskega programa do 30. 9. 2016 vabimo, da izkoristite priložnost prijave na prvi prijavni rok izrednega študija, ki poteka od 6. 2. do 3. 3. 2017 in si že danes zagotovite možnost dokončanja bolonjskega dodiplomskega študijskega programa na Fakulteti za organizacijske vede UM.

Pages