Decembrska šola v reševanju študije primera (case study) in tekmovanje

Kategorija novice: 
Career center

Študentski svet Fakultete za organizacijske vede UM in Karierni center Fakultete za organizacijske vede UM letos ponovno organizira decembrsko šolo v reševanju študije primera (case study) in tekmovanje. Omenjeni dogodek bo potekal na Fakulteti za organizacijske vede UM, Kidričeva cesta 55a v Kranju od 3. do 7. 12. 2018.

Decembrska šola reševanja študije primere bo potekala 3. in 4. decembra 2018, v sklopu katere se udeležencem predstavi »case study« metodo in ostala znanja s katerimi se pripravi učinkovita rešitev na podan problem iz okolja.  

Tekmovanje v reševanju študije primera bo potekalo 7. decembra 2018 in se ga lahko udeležijo skupine študentov (4-5), ki razmišljajo kreativno in so pripravljeni v času svojega študija pridobiti dodatne kompetence, ki jim bodo pomagale na njihovi nadaljnji karierni poti. 

Pomembni datumi

• 27 . 11. 2018: Rok za oddajo prijave

• 3. 12. in 4. 12. 2018: Decembrska šola (dvodnevno izobraževanje, na katerem boste spoznali metodo študije primera in pridobili znanja iz javnega nastopanja, timskega dela, vodenja, argumentacije in organizacijskih sprememb)

• 4. 12. 2018: Podjetje predstavi svoj problem, sledi reševanje v ekipah

• 7. 12. 2018: Tekmovanje  - predstavitve rešitev in podelitev nagrad

Skupine študentov                                                                                               

Na decembrski šoli reševanja študije primere (case study) lahko sodeluje največ osem (8) skupin študentov. Vsaka posamezna skupina lahko šteje najmanj štiri (4) in največ pet (5) študentov. 

Izpolnjen prijavni obrazec lahko pošljete na elektronski naslov kariernicenter@fov.uni-mb.si

Več o dogodku na: http://fov.um.si/sl/sodelovanje-z-okoljem/karierni-center/decembrska-sola-v-resevanju-studije-primera-tekmovanje

Prijavnica: prijavnica_za_solo_v_studiji_primera_case_study_in_tekmovanje_2018-2019_1.pdf

 

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.