INFORMATIVNI DAN 2019

Kategorija novice: 
Obvestila

Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in ena najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina, možnost študija na daljavo predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.

V petek, 15. februarja 2019 ob 10. in 15. uri ter v soboto, 16. februarja 2019 ob 10. uri vas vabimo v prostore Fakultete za organizacijske vede (Kidričeva cesta 55a, Kranj) na INFORMATIVNA DNEVA, na katerih bomo podrobneje predstavili naše študijske programe in način študija.

Podrobne informacije o informativnem dnevu, prijavno vpisnih navodilih in pogojih boste našli v Razpisu za vpis v  dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2019/2020, ki bo objavljen, predvidoma 4. 2. 2019 na spletni povezavi: http://www.fov.uni-mb.si/sl/studij/bodoci-studenti-prijava/prijavavpis-za-dodiplomski-studij.

Z veseljem vam bodo na vaša vprašanja odgovorile tudi sodelavke Referata za študente; kontaktni podatki: http://www.fov.uni-mb.si/sl/o-fakulteti/organizacijske-enote/referat-za-studentske-zadeve.

Vljudno vabljeni!

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.