27. 09. 2017
09:00
Lokacija: 
Hotel Astoria
Bled
Slovenia

Fakulteta za organizacijske vede Univerze v Mariboru skupaj s Sekcijo za operacijske raziskave Slovenskega društva Informatika, v dneh od 27. do 29. septembra 2017 organizira 14. mednarodni simpozij o operacijskih raziskavah (14th International Symposium on Operational Research in Slovenia), ki bo potekal na Bledu v Hotelu Astoria.

Na simpoziju se pričakuje okrog 90 udeležencev, ki prihajajo iz različnih držav iz vsega sveta in so predstavniki univerz, vladnih institucij in drugih organizacij.

Namen simpozija SOR'15 je popularizacija operacijskih raziskav za reševanje kompleksnih problemov (v ekonomiji, računalništvu, organizaciji, ekologiji, ipd.) ter spodbujanje k nadaljnjim raziskavam. Udeleženci konference bodo imeli možnost izmenjati izkušnje, nove rešitve in spoznanja v mednarodnem in slovenskem okviru ter prepoznati praktične probleme, ki jih je moč reševati z metodami operacijskih raziskav.

Več informacij o konferenci je na voljo na spletni strani: http://sor17.fov.uni-mb.si/.

Dostopnost / Accessibility options

Ta nastavitev vklopi visok kontrast. This renders the document in high contrast mode.
Ta nastavitev naredi črno-beli pogled strani. / This renders the document as white on black
Ta nastavitev izklopi premikajoče dele na strani. / This can help those with trouble processing rapid screen movements.
Ta nastavitev zamenja font, da osebe z disklesijo lažje berejo. / This loads a font easier to read for people with dyslexia.